Hvem er Aurela?

Når Aurela er i nærheten lukter man hennes velduftende parfyme og hører lyden av støvlettheler på lang vei.

Når Aurela er i nærheten lukter man hennes velduftende parfyme og hører lyden av støvlettheler på lang vei.

Aurela betyr gylden. Hun er din venn noe som gjør henne god som gull. Aurela er en kvinne i sin beste alder med helse, trening og kosthold i fokus. Hun liker å ta vare på seg selv, se bra ut og føle seg enda bedre.

Om Aurela

Når Aurela er i nærheten lukter man hennes velduftende parfyme og hører lyden av støvlettheler på lang vei. Hun er en kvinne man snur seg etter, nettopp fordi hun er så trygg på seg selv og hva hun ønsker i livet. I langrennsporet trenger hun ikke sminke, men perleøredobbene er på og står i stil til hennes sporty og moderne outfit. Aurela er merkevarebevisst og kjenner igjen god kvalitet. Dette er noe hun villig til å betale for.

Aurela er ressurssterk og smart med en rå utstråling, en god utdannelse og familieinntekt. Hun er vant til å stå på og jobbe hardt. ”Drømmer er til for å realiseres”, er noe Aurela lever etter. Hun får det ofte som hun vil og gir seg ikke før hun når sine mål.

Aurela har vokst opp i et pent, møblert hjem med bøker som har inspirert henne. Hun er veltalende, kjapp i replikken og glad i språk. Hun nøler ikke med å prøve seg på noen gloser ved ulike anledninger. Det gjør ingen verdens ting at det ikke flyter så glatt, hun gjør sitt beste og det er alt som betyr noe. 

Aurela er aktiv og sosial. Hun elsker å le og være omringet av gode venner. Hun er nyskjerrig, liker å reise, oppleve nye ting og vet å sette pris på de gode øyeblikkene. Miljøet er en viktig del av Aurelas liv. Hun liker det enkle og naturlige, men ønsker samtidig å føle seg spesiell. Aurela er spesiell.

Er du Aurela?

Hvert kvartal søker vi Sesongens Aurela, en kvinne som vil representere Aurela.

Er det deg?

Hva gjør at kvinner liker Aurela?

Aurelas filosofi: Effektivt dempe og forebygge rynker.