Vennefordeler

Vi jobber kontinuerlig for å øke fordelene for Aurelas venner.

Aurela tilbyr vennefordeler som gode introduksjonstilbud, gaver med sendinger og bonusprogram. I tillegg til dette kan du delta i konkurranser og trekninger med fine premier, events og vennefordeler. 

Aurela ønsker å glede sine venner ved å tilby noe mer enn bare gode antirynkeprodukter. Vi jobber kontinuerlig for å øke fordelene for Aurelas venner.

Sosiale Medier

Du finner Aurelas i forskjellige sosiale medier, som FacebookTwitter, YouTube, og Google+. her finner du ukentlig oppdateringer og informasjon om og fra oss. Ofte inviterer vi våre venner og tilhengere til å være med i trekninger og konkurranser, og vi gir bort flotte premier. Vi i Aurela-teamet blir glade når du og dine venner deler dine erfaringer med oss eller legger igjen en hilsen.

Events

Aurela deltar jevnlig på events innen mote, skjønnhet og helse. Noen ganger deler vi ut billetter til heldige Aurela-venner. Fredag 1. april 2011 var Aurela tilstede på KK-dagen i Folketeateret i Oslo. To av våre venner var så heldige å vinne billetter til eventet og tok med seg hver sin venn.

Hudpleietips

Spør vår hudpleier om ting du lurer om vedrørende din hud, produktene og hudpleie generelt. Send en mail til info@aurela.no om det er noe du lurer på. Spørsmål som vi tror er interessante for flere vil vi publisere på nettsiden etter avtale.

Nettsider

www.aurela.no finner du en hel seksjon med stoff spesialutviklet for deg som har sans for "Look & Feel Good", og det er noe vi unner alle våre venner!

Gave

Aurelas kunder får en gave med sin 2. sending, hvis ikke annet er avtalt i et spesialtilbud. For tiden er vår gave til deg et par lekre perleøredobber med pinne og skrue i ekte sølv. Verdi kr 300,-

Bonusprogram

Aurelas kunder får bonuspoeng på alt registrert kjøp i Aurelas bonusprogram. Poengene kan du kan bruke i aktuelle produkter og tilbud.

Verv en venn

Har du en venn som kan ha nytte av eller vil høre om Aurela sine hudpleie-produkter? Som kunde kan du få bonuspoeng når du verver en venn. 

Gave til deg fra Aurela

Perleøredobber til deg med 2. sending

Tilbud

Aurela ønsker å ha deg som kunde og vil gjerne gi deg et godt tilbud. Ta kontakt med kundeservice så kan vi fortlelle deg om aktuelle tilbud.

Tips og inspirasjon

Aurela vil gjerne holde deg oppdatert på hudpleie, mote, trening, helse, kosthold og skjønnhet. Vi har mange sider og videoer på  en egen del av våre nettsider som vi ønsker at skal inspirere deg til å "Look & Feel Good".

Du får bonus på ditt Aurela kjøp