Effektiv antirynke med Aurela Face og Aurela Derma

Studiene viser at når man bruker Aurela Derma og Aurela Face sammen så virker det mer effektivt mot rynker.

Kliniske dermatologiske studier viser at 67 % opplevde antirynke effekt etter etter å ha brukt Aurela Face og Aurela Derma i fire uker.

Om studien

Studien ble gjennomført av Dermscan Laboratories i Frankrike i perioden 28. februar til 27. april og 20.april til 17 juni 2011. Poenget med studiet var å finne ut om Aurela Face og Aurela Derma sammen ga en effekt i huden. Det var en såkalt enkel-blindet-studie. Det vil si at kvinnene ikke visste hvilket produkt som var Aurela Face, og hvilket som var basekrem/placebo. Aurela Face og Aurela Derma ble testet på 41 friske kvinner i alderen 43 til 65 år (snittalderen var 57), med rynker, fine linjer og mangelfull spenst i ansiktshuden. Kvinnene påførte ansiktskremen morgen og kveld hver dag i åtte uker, samtidig som de tok kosttilskuddet Aurela Derma. 

Antirynke

67 % opplevde antirynke effekt etter 28 dager som ga 6 % mindre rynker.  68 % kjente effekten etter 56 dager som ga 9 % mindre rynker. Studiene viser at når man bruker Aurela Derma og Aurela Face sammen så virker det mer effektivt mot rynker.

Aurela_Face_3D_D0_A_S
Aurela_Face_3D_D56_A_S

68 % kjente effekten etter 56 dager som ga 9 % mindre rynker.

3D-bildene viser ansiktshud før og etter åtte ukers (56 dagers) bruk av Aurela Face. De blå feltene indikerer rynkedybde og de gule indikerer rynkehøyde. Rødt indikerer områdene viser glatt hud.