Aurela gir huden min fukt og reduserer de "fine" linjene.

– Etter at jeg begynte med Aurela er tørrheten borte og huden min føles veldig myk og smidig.

Marianne (39) er en aktiv kvinne med mange jern i ilden. Hun har en sønn på 4 år og jobber som Territory Manager hos Volvo Finans Norge AS. På fritiden liker hun å trene både inne og ute i det fri, samt være sammen med familie og venner.

Dette sier Marianne om Aurela Face:

– Jeg fikk anbefalt Aurela Face av en venninne, og siden jeg alltid har vært plaget med tørr hud tenkte jeg det var verdt et forsøk. Etter at jeg begynte med kremen er tørrheten borte og huden min føles veldig myk og smidig. Det er godt å slippe tørre partier i ansiktet som jeg var plaget med tidligere.

Det jeg liker godt med Aurela Face er at den trekker seg fort inn i huden, og når den gir så mye fukt synes jeg også at de "fine" linjene blir mindre synlige. De siste årene har jeg vært mer opptatt av å bruke naturlige produkter, som er fri for parabener og mineraloljer. At Aurela hudpleie er 100 % naturlig og ikke testet på dyr er derfor veldig positivt.

Tidligere kjøpte jeg dyre kvalitetsprodukter hos hudpleiesalonger og i parfymerier, men jeg føler at produktene fra Aurela er bedre og mer tilpasset min hud.