Caroline anbefaler Aurela

– Etter at jeg begynte med Aurela hudpleie har jeg opplevd reduserte rynker og mindre rødhet, i tillegg til at den gir meg myk og smidig babyhud.

Hvorfor Aurela?

"Etter 6 år i kosmetikk-bransjen har jeg prøvd mange forskjellige merkevarer, både eksklusive- og billigmerker. Som hudpleier er jeg spesielt opptatt av naturlighet og derfor er det bra at alle ingrediensene i Aurela hudpleie er 100 % naturlige og helt uten parabener.

Hovedingrediensen i Aurela er NBG® (Norsk Betaglukan). NBG® kan motvirke utvikling av rynker i huden, sannsynligvis som følge av signal vevsmakrofagene gir til kollagen-produserende celler om å øke kollagenproduksjon. Jeg anbefaler derfor Aurela hudpleie til de som er opptatt av en synlig effekt på linjer og rynker.

Etter at jeg begynte med Aurela hudpleie har jeg opplevd reduserte rynker og mindre rødhet, i tillegg til at den gir meg myk og smidig babyhud. Jeg har aldri følt at jeg kan gå ut uten foundation, men nå går jeg gjerne uten for å vise fram den gylne gudinnegløden Aurela har gitt meg."

- Caroline Kristiansen