Hvorfor disse virkestoffene?

Shea smør gir næring til huden, er med på å beskytte og gjenopprette fuktighetsbalansen i huden.

Aurela hudpleie er basert på naturlige og miljøvennlige råvarer som er skånsomme mot huden. De nøye utvalgte ingrediensene passer godt for nordiske forhold og gir en god effekt for å revitalisere huden.

Vi i Nordic Dermaceuticals har valgt råvarene til Aurela hudpleie nøye. Noen eksempler er kaldpresset jojoba-olje, shea-smør og hyaluronsyre. Alle disse gir fuktighet og beskytter huden. Kaldpresset Canola-olje er vist å redusere skader av oksidativt stress i huden og vi har valgt argan-olje, med anti-rynke-effekt. Vit-A-Like™ er  et naturlig planteekstrakt som er vist å redusere rynker og stimulere kollagensyntese.

Ingrediensene er helt naturlige

Virkestoffer som ikke er naturlige eller som har hjelpestoffer som ikke er naturlige, ble ikke vurdert. Heller ikke virkestoffer med løsemidler eller konserveringsmidler som er syntetiske. Vi ønsker å være helt trygge på at våre hudpleiekremer ikke inneholder parabener, mineralolje eller syntetiske stoffer.

Effekt for deg

Vi har valgt virkestoffer som er dokumentert effektive mot rynker. Virkestoffene har effekt også hver for seg.

Trygghet for deg

Alle ingrediensene er helt naturlige, og kremene inneholder ikke parabener eller mineraloljer. Vi har fått fremskaffet analysesertifikater for alle ingrediensene som er benyttet i hudkremene.