Om Aurela

Nordic Dermaceuticals er selskapet bak Aurela. Bedriften spesialiserer seg på hudpleie som er effektiv mot rynker, 100% naturlig og uten parabener eller mineraloljer.  

Nordic Dermaceuticals AS er et norsk selskap  som har hovedkontor i Oslo. Vi har spesialkompetanse innen produksjon, markedsføring og salg av hudpleie-produkter.

Aurelas produkter

Aurela er en eksklusiv hudpleieserie som ble grunnlagt av Nordic Dermaceuticals AS  2.11.2010. Aurela har en patentert formel, “The NBG-effect” som er utviklet i Tromsø, Norge. Alle produktene er 100 % naturlige og klinisk testet. De er spesielt utviklet for å dempe aldringstegn, anti-rynke, holde på fuktighet og gi økt fuktighet, samt stimulere huden til selv å produsere kollagen og elastin.

Filosofi

Merkevaren Aurela er utviklet med en tydelig filosofi;

  • Aurela er norskutviklet
  • Aurela er 100 % naturlig
  • Auela inneholder ikke parabener eller mineralolje
  • Aurelas produkter er ikke testet på dyr
  • Aurela har dokumentert effekt
  • Aurela er effektiv hudpleie som forebygger og demper rynker
  • Aurela produseres i Norden etter GMP

Verdier

Aurela har klare verdier og ønsker å være innovativ, unik, naturlig og effektiv.

Aurela = Kvalitet

Kompetanse er noe vi i Aurela-teamet setter høyt.

  • Aurela ønsker å være markedstilpasset og administrere kliniske studier på produkter og ingredienser, og overvåker siste nytt innenfor den vitenskapelige utviklingen av aktive ingredienser og virkestoffer
  • Vi ser over og kontrollerer hele verdikjeden helt frem til sluttbrukeren. Dette er fordi vi er sikre på at alle våre kunder får et produkt som er trygt og sikkert med den høyeste kvaliteten som det er mulig å levere.
  • Vi er opptatt av at de helse- og skjønnhetspåstander som blir benyttet i markedsføringen er både korrekte og lovlige. Det er viktig for oss at vi har den nødvendige dokumentasjonen slik at vi kan stå for våre produkter og hvordan vi markedsfører dem.

Anerkjente samarbeidspartnere

I utviklingen av våre produkter har vi et nært samarbeid med anerkjente internationale laboratorier for produktutvikling og kliniske studier, og ikke minst noen av industriens beste leverandører.

Lang erfaring

Alle oss hos i Aurela arbeider kontinuerlig med at du skal kjenne deg sikker på at våre produkter er trygge å bruke og alltid er av høy kvalitet.

Trygghet og kvalitet

Trygghet og kvalitet med Nordic Dermaceuticals.

Verdier

Les om våre verdier

Aurela materiell

Bilder og elementer til journalister

Ledige stillinger

Lyst til å jobbe hos oss?