Trygghet og kvalitet

Nordic Dermaceuticals AS står bak hudpleieserien Aurela - Naturlig antirynke

Nordic Dermaceuticals er selskapet som står bak hudpleie-serien Aurela.  

Hudpleieserien Aurela markedsføres av Nordic Dermaceuticals. Selskapet har hovedkontor i Oslo.

Trygghet og kvalitet

Nordic Dermaceuticals kjøper varer fra norske selskaper med egne forskning- og utviklingsavdelinger med høyt kvalifiserte medarbeidere, inkludert personer med doktorgrad i biokjemi og immunologi. Vi jobber tett med selskapene for å sikre at alle produkter, ingredienser og leverandører har tilfredsstillende kvalitet.

Kliniske studier = Bevist at det virker!

Vi er opptatt av at de helse- og skjønnhetspåstander som blir benyttet i markedsføringen er både korrekte og lovlige, og at vi har den nødvendige dokumentasjonen. Vi kan stå for våre produkter og hvordan vi markedsfører dem.

Nordic Dermaceuticals har fått gjennomført kliniske studier på våre produkter. Det betyr at at du kan være sikker på at vi har grunnlag for våre påstander. For å komme med en helse- eller skjønnhetspåstand må selskapet dokumentere at det er grunnlag for påstanden. I dag er det kun krav om at kliniske studier er på ingrediensnivå. Med nye lovgivning fra EU vil det være krav om at kliniske studier skal være på produktnivå. Nordic Dermaceuticals har gjennomført slike studier og kan vise at produktene virker som påstått.

Vi overvåker siste nytt innenfor den vitenskapelige utviklingen av aktive ingredienser og virkestoffer.

Anerkjente samarbeidspartnere

I utviklingen av våre produkter har vi et nært samarbeide med anerkjente internationale laboratorier for produktutvikling og kliniske studier, og ikke minst noen av industriens beste leverandører.