Verdier

Nordic Dermaceuticals' verdier: Innovativ, ansvarlig, naturlig og effektiv

Nordic Dermaceuticals, selskapet bak Aurela, har følgende verdier: Innovasjon, ansvarlighet, naturlighet og effektivitet. 

Innovativ

Å være innovativ, eller nyskapende, betyr at vi går foran, gjør ting annerledes, tenker ”utenfor boksen”. For deg som kunde betyr det at vi legger vekt på innovasjon, Forskning & Utvikling og alltid ønsker å være ledende i vår produktutvikling og kommunikasjon.

Ansvar

Å være ansvarlige betyr at vi tar ansvar for alle handlinger og beslutninger som kreves for å levere i rett tid og med rett kvalitet. For deg som kunde betyr det at vi vil være 100 % pålitelige slik at dine forventninger blir nådd.

Naturlig

Å være naturlige betyr å være ekte og menneskelige i vårt møte med andre mennesker. Det betyr også at vi sier i fra når vi har gjort en feil eller noe ikke fungerer.
For deg som kunde betyr det at vi vil anstrenge oss for å sikre at du er en fornøyd kunde. Vi vil gjerne høre fra deg når du har tilbakemeldinger og forslag til ting som vi kan forbedre.

Effektiv

Å være effektiv betyr at vi har respekt for andre menneskers tid og ressurser, og ønsker å optimalisere tid og penger for alle parter. Det betyr at vi har satt sammen de produktene som vi mener gir deg størst effekt for en varig vakker hud. For deg som kunde betyr det at vi vil levere riktig vare til avtalt pris og tid. Du vil bli møtt av personer som er positive og innstilt på å hjelpe degså effektivt som mulig.