Slik får du en strålende høsthud!

Rens av huden er helt nødvendig for å holde den sunn og frisk!

Sommeren nærmer seg slutten, og høsten står for tur. Huden har gjennomgått en rekke påkjenninger i løpet av sommeren og trenger litt ekstra pleie. Nå er det tid for å gjøre huden klar for en ny årstid!

Fuktighet

Nå som det plutelig blir kaldere i været trenger huden din rikelig med fuktighet. Bruk en ansiktsskrubb for å fjerne alle de døde hudcellene og kjøp en deilig fuktighetsmaske som trekker godt inn i huden. Unn deg selv en dagkrem som er rik på fuktighet og som reparerer huden.

Bruk gode hudpleieprodukter

Styr unna billigprodukter og invester heller i kvalitet. Unngå hudpleie-produkter som tørker ut huden, og som inneholder skadelige stoffer som blant annet parfyme og parabener. Det vil huden din takke deg for.

Beskytt deg mot solen

Ikke la deg lure selv om sommeren er over. Bruk solkrem hver dag og spesielt på utsatte områder som hals, nakke, ansikt og hender. Ikke glem at solen er med på å gjøre huden din eldre og mer rynkete.

Gode hudpleierutiner

Rens av huden er helt nødvendig for å holde den sunn og frisk. Husk å rense ansiktet to ganger daglig, både morgen og kveld. Når du renser huden fjerner du blant annet svette, forurensing, døde hudceller og skitt.

Spis sunt

Omega 3-holdig mat gir huden fuktighet innenfra, gjør huden mykere og smidigere. Få i deg Omega 3 ved å spise fisk som for eksempel laks, makrell, sild og ørret.