Hudpleie, skrubb i vei

Peeling mykner huden og fjerner skånsomt døde hudceller som gjør at hudoverfalten ser grov og ugjevn ut.

Hudpleie er viktig for huden. Peeling mykner huden og fjerner skånsomt døde hudceller som gjør at hudoverfalten ser grov og ugjevn ut. Et must for å oppnå en vakker glød.

Ansiktspeeling

Når du føler at huden begynner å bli kjedelig, tørr og grå er det tid for en ansiktspeeling. Det dannes nye hudceller omtrent hver 28. dag, derfor må du hjelpe de gamle hudcellene bort. Sørg for at du peeler regelmessig ca. 2 ganger i uken. Dette bidrar til at sirkulasjonen øker og sørger for raskere celleproduksjon.

Kroppspeeling

For å få en frisk og attraktiv hud er peeling nødvendig. Masser kroppen med fine, sirkulære bevegelser og bruk skrubbehansker for å få best effekt. Peelingkremer inneholder ofte beroligende og fuktighetsgivende essenser slik at huden din blir ren og frisk. Ta vare på huden din, pass på å ikke skrubbe for hardt. Fokuser på knær, albuer og heler som vanligvis trenger litt ekstra pleie. Skyll av med lunkent vann og påfør en deilig bodylotion.

Ansiktsmaske

Påfør en ansiktsmaske 1-2 ganger i uken. Den hjelper og rense og fukte huden. Det er best å starte med å peele ansiktet ditt, så du kan fjerne gamle og døde hudceller. Påfør deretter en ansiktsmaske som passer din hudtype og la masken virke noen minutter. Skyll masken med lunkent vann og avslutt med en beroligende fuktighetskrem.

Kilde:  www.idealguiden.se