Sunn hudpleie

Huden står ovenfor enorme trusler og påkjenninger hver eneste dag som sol, forurensing og temperaturendringer.

Hvis du bryr deg om ditt utseende bør du unne huden din en god hudpleie. Huden står ovenfor enorme trusler og påkjenninger hver eneste dag som sol, forurensing og temperaturendringer. Hudpleier, Natasha forteller oss hvordan vi kan gi huden pleien den fortjener.

Rens morgen og kveld!

Rens av huden er undervurdert og utrolig viktig. Dette er grunnarbeidet for å vedlikeholde en sunn, strålende og vakker hud. Hver eneste dag blir vi utsatt for forurensning og skitt som fester seg i det naturlige fettet i huden. For at produktene du bruker skal kunne virke optimalt er vi nødt til å begynne dagen og avslutte kvelden med god rens.

Serum

Alle burde bruke serum. Serum brukes til å bekjempe tegn på aldring og er i stand til å trenge gjennom alle de tre lagene i huden. Grunnen til at den trenger gjennom alle lagene er at den er laget av mindre molekyler som gir serumet mulighet til å gå dypere inn i huden. Det er i serumet du finner de mest aktive virkestoffene som skal påføres under en beskyttende krem som holder hudens fuktbalanse og naturlige beskyttelse i orden.

Nattkrem

Mange lurer på om de trenger nattkrem og det kommer helt an på produktene du bruker. - Jeg pleier å si at man kan helt fint bruke samme serum og fuktighetskrem om dagen og om natten. Men noen nattkremer er ekstra aktive og bør helst virke når vi sover og holder oss i ro og egner seg derfor ikke å bruke om dagen.

Solfaktor

Hvis du vil unngå rynker er det kun en ting å gjøre. Nemlig å skaffe seg en god solfaktor eller kjøpe en dagkrem med faktor i. Beskytt huden med solfaktor året rundt og vær ekstra påpasselig når solen titter frem etter en lang vinter, da er huden mest sårbar og blir fort brent.

Drikk vann

Huden er det organet som får "restene" etter at kroppen har tatt til seg det den trenger. Det er viktig med et sunt kosthold og mye vann for å opprettholde den naturlige friskheten og gløden i huden.

Kilde:Hudpleier Natasha Gamble