5 ting å gjøre om høsten

Høsten er perfekt tid til å kose seg med en deilig kopp te.

Norge er ofte på sitt vakreste om høsten med de røde og gule bladene, og den friske høstluften. Kom deg ut i naturen, gå en tur i skogen, i fjellet eller i parken.

Les om fem koselige ting du kan gjøre om høsten.

1. Gå til jobb

Ja, du hørte riktig. Gå. Kle godt på deg og nyt den vakre morgensolen, frostrøyk og rim på bladene. Vi kan garantere deg at den herlige høstluften vil gi deg en forfriskende start på dagen.

2. Plukk bær!

Gjør det til en familieutflukt og dra til en gård som har selvplukk! Skogen er full av tyttebær, blåbær og multer som bare venter på å bli plukket. Fyll opp kurvene og lag deilige desserter og syltetøy.

3. Dra på shopping.

Mange forbinder høsten med en ny snart og dette gjelder klesskapet også. Unn deg noen herlige strikkeplagg, ullkåper, varme skjerf og hansker. Høsten byr på mange fine plagg som holder deg varm i kulda.

4. Sopptur

Ta med deg vennegjengen og plukk sopp. Etter regnfylte perioder er det gode vekstvilkår for sopp og dette gjør oktober til en perfekt måned for sopptur. Det finnes utallige deilige retter du kan lage, hva med en kantarellstuing?

5. Parken

Har du en park i nærheten av jobben? Hva med å tilbringe lunsjpausen på en benk? Ta med kakao og pledd og nyt den vakre naturen rundt deg. Når du har fri kan du gå på en inspirerende høstutstilling eller finne noen skatter på et loppemarked.