5 ting å gjøre om vinteren

Hva er vel koseligere enn en hyttetur med gode venner og familie?

Vinteren er vakker med snødekte trær og fjell, speilblanke istapper og den friske, klare luften. Men når kulden setter inn og mørket faller på så går de fleste i dvale mens de venter på våren. Her får du 5 koselige tips til hva du kan gjøre om vinteren.

Langrennstur

Når mørket kommer blir lysløypene tent og da kan du få tid til den herlige skituren du lenge har tenkt på. Pakk ned kakao, pølser på termos og Kvikk Lunsj og ta deg en tur i Norges vakre natur. Det er til sammen 106 kilometer lysløype bare i Oslo-området, så du har nok av valgmuligheter.

Hyttetur

Hva er vel koseligere enn en hyttetur med gode venner og familie? En herlig fjelltur etterfulgt av en time i badstuen. Deretter følger en deilig middag, fyr i peisen og en god rødvin. Etter en avslappende helg med ekte kvalitetstid på hytta kan vi love deg at batteriene er ladet.

Kanefart

Tenk deg at du sitter godt innpakket i varme skinnfeller i en eventyrlig slede som farer av sted i den mørke vinternatten kun opplyst av stemningsfulle fakler. Etterpå drikker dere kakao, tenner bål og griller marshmallows. Det er det vi kaller kos både for barn og voksne.

Venninnekveld

Inviter venninnegjengen til en skikkelig jentekveld. Kjør et spleiselag hvor noen tar med mat, mens andre står for drikken. Tenn masse stearinlys, ha pleddene klare og last ned stemningsfull musikk. Koselige kvelder med mye latter gjør vinteren litt kortere.

Skøyter

Skøyter faller ofte i smak hos hele familien. Ikke bare er det gøy, men det er deilig å komme seg ut og gjøre noe aktivt. Nyt den stjerneklare himmelen, den friske luften og de røde rosene i kinnene. Etterpå kan du gli ned i sofaen med god samvittighet.