Fine ting med høsten

Hva er vel bedre enn å ligge under pleddet med en varm kopp te og en god bok?

Sommeren er over og høsten er her. Mange synes høsten er en trist årstid, men høsten er egentlig ikke så ille. Høsten er en vakker årstid med den friske høstluften og de fargerike bladene. Les videre om hvorfor vi elsker høsten.

Været

Kjølige, klare høstdager med masse farger, knasende og raslende løv rundt skoene, fyr i peisen og det å høre regnet som trommer på vinduet. Høsten er herlig!

Bøker

Bokhøsten er rett rundt hjørnet og det er bare å glede seg til å krype inn i bøkenes fantasifulle verden. Hva er vel bedre enn å ligge under pleddet med en varm kopp te og en god bok?

Helg

En lang uke full av rutiner gjør at man setter enda mer pris på helgene. Man gleder seg til deilig mat og kanskje en god film. Eller en koselig kveld med venner og familie.

Levende lys

Når høsten kommer blir det mørkere og kaldere i luften, og dette gir deg en god grunn til å tenne lys. Få ting er koseligere enn levende lys når det er ruskevær utenfor.

Høstmoten

Høstmoten er alltid nydelig. Pakk deg inn i deilige strikkede cardigans, ullkjoler, skjerf, kåper og høstjakker. Tilfør antrekket en søt strikket lue og et par matchende hansker, så er du klar for høsten.