Frykten for å bli stygg

Dagens samfunn er i stor grad er basert på at man skal se evig ung ut. Da er det vanskelig å akseptere at man faktisk blir eldre.

Alle kvinner uansett alder ønsker å føle seg attraktive. Men når dagens samfunn i stor grad er basert på at man skal se evig ung ut er det vanskelig å akseptere at man faktisk blir eldre.

Alle har rynker

Legg merke til de vakre karakteristikkene i ansiktet ditt. Godta rynker og linjer som stammer fra års med erfaring og opplevelser. Hver rynke representerer noe du oppnådd eller overvunnet i livet ditt. Husk at alle har rynker, og de som ikke har det får det snart.

Plei deg selv!

Ta vare på deg selv. Du fortjener velvære i hverdagen. Unn deg hudpleie, invester i gode hudprodukter, stell hår og negler, ta et timeslangt boblebad. Gjør jevnlig ting som får det til å føle deg bra og omring deg med mennesker som stadig minner deg på hvor god du er.

Gode egenskaper

Tenk på alle de fantastiske egenskapene du har og alt du er god til. Det du ikke er god til er ikke for sent å lære. Noen ganger glemmer man alt man har oppnådd og da er det godt å minne deg selv på hvor du har vært og hva du har gjort.

Ha det gøy!

Gjør aktiviteter som du gjorde da du var ung. Dra på sykkeltur, spill et spill eller spis sukkerspinn i en fornøyelsespark. Folk som trives med seg selv og som holder seg lekne pleier ofte å ha et ungt utseende.

Aksepter det

Overbevis deg selv om at aldring er uviktig! Det er en naturlig del av livet og ingen vits å kjempe imot. Hva så om du har rynker, cellulitter og at puppene og rumpa henger litt mer enn før. Sånn har samtlige av Norges befolkning det. Sånn er livet.