5 koselige nyttårsforsetter

Skru av TV-en, kom deg opp av sofaen og gjør noe sosialt.

Nyttårsforsetter er kjent for ikke å vare så lenge man egentlig har hatt til intensjon. Populære nyttårsforsett er å spise sunnere, jobbe mindre, trene mer eller slutte å røyke. Vi har laget 5 nyttårsforsetter som fokuserer kun på deg selv og din egen lykke.

1. Vær sosial

Skru av TV-en, kom deg opp av sofaen og gjør noe sosialt. Omring deg med positive, mennesker som får frem de beste sidene i deg, som gir deg energi og glede. Inviter til koselige middager, jenteturer eller dra på en deilig spatur med din kjære.

2. Plei deg selv

Noen ganger fortjener du å skjemme deg skikkelig bort. Glem regninger og stress og fokuser på deg selv. Bestill en hudpleietime, tilbring en hel dag i sengen eller ta et beroligende boblebad. Gjør ting som får deg til å føle deg bra. Velvære kommer først.

3. Gjør ting du liker

Alle har ting som gjør oss virkelig glade. Det kan være alt fra å gå en lang tur i skogen, male, fotografere eller gå på inspirerende utstillinger. Sørg for å gjøre aktiviteter som gir deg glede, energi, avkobling og spenning.

4. Gi kjærlighet til folk rundt deg

Fokuser på de viktige tingene i livet; som er familie, venner og kjærlighet. Gjør noe bra for andre daglig. Det kan være alt fra å gi en klem, et smil på t-banen eller å skrive en koselig sms til en gammel venn. Alt teller!

5. Støtt en veldedig organisasjon

Når man gjør andre glade vil man føle seg likedan. Det er nok lite som føles så godt som å hjelpe noen som har det vanskelig. Glede er å bidra til at andre får et bedre liv. Sammen kan vi utrette mye.