Slik kler du deg trendy om vinteren

Nå vinteren og kulden kommer går de fleste i dvale. Les hvordan du kan freshe opp antrekket ditt.

Når vinteren og kulden kommer går de fleste i dvale. Spesielt i klesveien. For mange er det vanskelig å kle seg stilig og varmt samtidig. Her får du noen enkle tips som kan freshe opp antrekket ditt.

Kle på deg!

Det er fristende å ta på seg lag på lag med klær for å unngå å fryse. Vinteren er ingen unnskyldning for å bli kjedelig og grå i klesveien, men heller pakke seg inn og samtidlig se velstelt ut. Nydelige kåper, store skjerf med matchende luer, høye støvletter, votter og vesker.

Lekre vinterkåper 

Med vinterkåper holder du både stilen og varmen. Tenk på tøffe detaljer som for eksempel en oppsiktsvekkende farge eller et knæsj belte i livet. Store vesker med sterke farger kan være prikken over i-en dersom antrekket du har på er litt kjedelig. Prøv for eksempel en rød veske til en sort, lang kåpe.

Store skjerf

Skjerf er et perfekt tilbehør som finnes i alle mulige størrelser, farger og mønster. Du kan gjøre antrekket røffere, søtere eller mer elegant og vil garantert finne noe som passer stilen din.

Varme høstkjoler

Vinteren er ingen unnskyldning til å kle seg kjedelig. Det er alltid gøy å pynte seg og med en tykk ullstrømpebukse holder du deg både varm og pyntet mens du drømmer om sommeren. I tillegg ser du veldig bra ut.

Søte eller elegante luer 

Når det er kaldt ute stammer minst halve varmetapet fra hodet. Hvorfor fryse når det finnes utallige muligheter for å holde hodet varmt og samtidig se fin ut? Skaff deg lue av saueskinn, uekte pels, strikk eller ull.