Vårens farge 2011

Vårens IT-farge er rosa i ulike nyanser fra duse puddertoner til neonrosa.

Vårens IT-farge er rosa i ulike nyanser fra duse puddertoner til neonrosa, så det ser ut som vi går en sukkersøt sesong i møte.

70-talls glamour

Hvis du ikke ønsker å kle deg i rosa fra topp til tå kan du fortsatt være trendy ved å kjøpe tilbehør som rosa skjerf, vesker, sko eller smykker. Dette vil garantert piffe opp antrekket ditt. Fargene er vårlige og det kryr av pudderfargede klær i butikkene som vi garantert vil se mye til utover våren. Ellers er det bare å ta en tur på loftet og ta frem de gamle, utgåtte godsakene. Vi ser at våren vil være preget av 70-talls glamour med lange, flagrende kjoler og slengbuksene er tilbake for fullt. Vårens moter vil med andre ord by på noe for enhver smak.

Duse rosafarger

En typisk 70-talls trend som er tilbake er platåsko som finnes både med kilehæl og tresåler. Kilehel er komfortabelt og passer fint til hverdags for dem som ønsker å komme seg litt opp i høyden. Lek deg med klærne denne våren. Miks og triks og ikke vær redd for å gjøre feil eller prøve noe nytt. Et godt tips er å sikre seg noen store, elegante solbriller og en fin enkel veske, det blir garantert en hit i vår. Vårens duse rosafarger gjør deg hot og gir deg en søt, men sofistikert look. Det sies at rosafargen er en gledens farge og at stikkord for denne fargen er: Kjærlighet, omtanke, uselviskhet og godhet.