Vårens nøkkelplagg 2011!

Nøkkelplaggene garderoben din ønsker seg denne våren.

Når våren nærmer seg går folk ut av vinterdvalen og ønsker seg nye klær. Her er nøkkelplaggene garderoben din ønsker seg denne våren.

VÅREN 2011

Nøkkelplagg

Det blir fort dyrt hvis man skal bytte ut hele garderoben etter vårens trender og det er heldigvis ikke nødvendig. Invester heller i noen viktige nøkkelplagg så slipper lommeboken å lide hvert år. Den klassiske trenchcoaten er et must og går aldri av moten. Du kan pynte opp antrekket med accessories som et stilig skjerf, store smykker eller en søt lue. Disse kan du kjøpe i vårens moteriktige fager.

Bruk fantasien 

Sett sammen klær, mønster og teksturer som du kanskje ikke normalt ville satt sammen, dette fresher opp antrekket. Andre nøkkelplagg du burde ha i garderoben din er en blazer. Den passer til det meste man har i skapet og til alle anledninger. En blazer gjør umiddelbart antrekket mer elegant kan lett brukes over bukser, skjørt, kjoler og shorts.

Tenk langsiktig

Styr unna de særeste trendene fra årets sesong. Selv om noe er trendy akkurat nå og du kan bruke det hele våren, så er det ikke like sikkert at trenden er like aktuell neste høst- og vintersesong. Invester heller i noen av sesongens florlette topper, gjerne i duse toner. Disse vil du alltid kunne bruke og lar seg lett kombinere med både jeans og skjørt. Denne kombinasjonen gjør at du ser vårlig og fresh ut med en eneste gang. La våren komme!