Permanent makeup

Drømmen om et lettstelt utseende i en travel hverdag er grunnen til at flere ønsker å prøve permanent makeup.

Permanent makeup har blitt en veldig populær kosmetisk behandlingsform både blant unge og eldre kvinner. Drømmen om et lettstelt utseende i en travel hverdag er grunnen til at flere ønsker å prøve det ut.

Lettstelt utseende

Flere kvinner ønsker seg en perfekt make-up som varer i alle døgnets tider og i ulike situasjoner enten du er på trening, i langrennsløypa eller på stranden. Behandlingen erstatter ikke vanlig makeup, men er med på å fremheve din naturlige utstråling og gir utseendet en vakker effekt. Metoden er ideell for alle aldersgrupper, men det anbefales at man er over 18 år. Varigheten er avhengig av alder og hudtype og holder i gjennomsnitt fra 3-8 år.

Behandlingen

Først må du finne ut hvor du ønsker å tatovere deg. Det kan være øyenbrynene, leppekonturer eller eyeliner. Du får råd og veiledning vedrørende farge og tykkelse. Området som skal tatoveres blir tegnet på huden kundens ønske og så påføres en bedøvelsessalve på det aktuelle stedet. Selve behandlingen varer ca. 1-2 timer og kunden bestemmer om man vil ta pauser. Det må påregnes 2 behandlinger før tatoveringen er avsluttet og mellom hver behandling er det ca 3-4 ukers pause. Etter behandlingen vil huden bli litt rødlig, men dette går bort etter noen få timer, avhengig av hudtypen.

Pris

Prisene varierer basert på hva du skal tatovere.
Leppelinjen koster fra 3000-4000 kr
Øyenbryn fra 3000-5000 kr
Eyeliner fra 2500-5000 kr.

Kilder: http://www.irenesmakeup.com/