Har du lyst på vakre negler?

Vakre negler sier litt om vår status og er et tegn på at du tar vare på deg selv.

Vakre negler sier litt om vår status, hvem vi er og er også et tegn på at vi tar vare på oss selv. For at man skal føle seg pen til enhver tid er det viktig at neglene er vakre. Hudpleier Natasha gir oss tips til hvordan du kan oppnå vakre og velstelte negler.

Steg 1

Fjern all gammel lakk fra neglene helst med en acetonfri neglelakkfjerner. Skrubb gjerne hendene dine med en mild peeling hvis du ønsker en myk effekt. Vask deretter hendene godt og tørk dem nøye. Du oppnår best resultat når neglene dine er helt rene.

Steg 2

Fil neglene fra kanten og inn mot midten med en glassfil eller sandpapirfil. Ved å bruke riktig fil lukker fibrene i neglene seg og fører til at du unngår flising.

Steg 3

Hell litt olivenolje i en skål og legg hendene i skålen. Sørg for at neglene og oversiden av hendene skal være godt dekket av olje. La de ligge der i 15 min mens du masserer neglebåndene. Vask deretter hendene nøye.

Steg 4

Næring er viktig for huden generelt, også for neglene. Legg en neglebåndskrem eller olje langs kanten av neglen for å mykne neglebåndene dine. Masser neglene med fingertuppene i noen minutter. Dytt deretter neglebåndene forsiktig tilbake.

Steg 5

For å oppnå best resultat bør du bruke en underlagslakk. Denne gjør at lakken sitter bedre og forhindrer at neglen din blir gul og misfarget av neglelakken.

Steg 6

Lakker alle neglene med et tynt lag lakk før du fortsetter med en overlakk. Denne gir optimal glans og holdbarhet. Du kan gjerne legge flere lag og gjerne et nytt lag dagen etter for en enda lenger holdbarhet.

Steg 7

Avslutt med en god og fuktighetsgivende håndkrem.

Tips!

Det er viktig å huske at neglene er en del av huden. For å oppretteholde neglene sterke og vakre kan det lønne seg å ta vitamintilskudd og kalsium. Spesielt B-vitaminer er bra for hud og negler. www.vitaelab.no/Kosttilskudd/BioPro

Kilde:http://www.klikk.no/  Hudpleier Natasha Gamble