Ingredienser Aurela EYE

Aurela EYE er basert på naturlige råvarer som er skånsomme mot huden og miljøvennlige.

Aurela Eye er spesielt utviklet for det sensitive området rundt øynene som er tynnere enn resten av ansiktshuden. Produktet demper linjer og rynker. Aurela Eye inneholder ikke parfyme.

Ingredienser i Aurela Eye:

  • Actinidia Chinensis (Kiwi) Fruit Water
  • Capric/caprylic triglyceride
  • Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
  • Aqua & Fagus Sylvatica Bud Extract
  • Octyldodecyl Myristate
  • Glycerin(Humectant)
  • Argania Spinosa (Argan) Oil
  • Quercetin
  • Beta- 1,3/1.6- Glucan
  • Cetearyl Alcohol
  • Microcrystalline
  • Cellulose & Cellulose Gum
  • Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
  • Tocopherol
  • Xanthan Gum
  • Phenoxyethanol
  • Benzoic Acid
  • Dehydroacetic Acid
  • Citric Acid
  • Hamamelis Virginiana Flower Extract

Actinidia Chinesis (Kiwi) Fruit Water

100% naturlig plantevann fra Kiwi som tilfører huden essensielle næringsstoffer. Det er plantevann i sin reneste form (uten konserveringsmiddel), utviklet fra Gattefosse. Kiwi er en god kilde til vitamin E, en antioksidant som gjør underverker for huden og forbedrer hudens glød. Den motvirker hudens aldring ved å bekjempe frie radikaler. Vitamin E beskytter også cellemembranene og gir en hjelpende hånd til næringsstoffene som bekjemper UV-skader.

Caprylic/Capric Triglyceride

En blanding av kaprin og kaprylsyrer. Kommer fra kokosolje som heler, mykner og virker beroligende på huden. Kokosolje er raskt absorberende og etterlater ingen synlige rester på huden, samtidig som den gir huden en sunn glans og beskytter mot skader. Den hjelper å holde bindevevet sterkt og smidig slik at huden ikke rynker seg. Laurinsyren i oljen kombinert med dens antioksidanter og e-vitaminer støtter hudens egne mekanismer i bekjempelsen av utslett og andre hudplager. Kokosolje har lang holdbarhet.

Simmondsia Chinensis Jojoba Seed Oil

Jojoba Olje er en flytende voks som produseres i frøene til jojobaplanten som vokser i sørlige Arizona, California og nordvestlige Mexico. Jojoba Olje har mykgjørende og helbredende egenskaper, samt evnen til å minimere linjer og rynker. Tester viser at bruk av Jojoba olje kan øke hudens smidighet med 45 %. Den hjelper til med å fornye huden og hindrer uttørking og vanntap i huden.

Mer om jojoba (ekstern lenke)

Aqua & Fagus sylvatica bud extract

Gatuline RC Bio kommer av innholdet i knopper fra fransk bøketre (Fagus sylvatica). Kommer fra The Beech tree også kalt “The everlasting youth tree”. Dette treet modnes etter 60 år, og lever i 200-250 år. Gemmotherapy, en urtebehandling fra 60-tallet var utgangspunktet for bruken av denne ingrediensen i kosmetikk. Treknopper symboliserer starten på livet og inneholder et stort antall aktive ingredienser som bidrar til økt cellemetabolisme og fører dermed til cellefornyelse. Denne ingrediensen brukes ofte i kosmetikk og dermatologiske produkter. Den forbedrer hudens fuktighet, øker oksygenopptaket, reduserer og minimerer forekomsten av rynker. Gatuline RC Bio kan bidra til økt aktivitet i huden, i tillegg til glød og et friskere utseende. Bud extract eller bjørkeknopper er ECOCERT-sertifisert. Dette betyr at de tilfredstiller standarder for naturlige og organiske ingredienser. Les mer om ECOCERT her.

Mer om ingrediensen (ekstern lenke)

Octyldodecyl Myristate

Fettalkohol som utvinnes av vegetabilske oljer. Nærende og mykgjørende for huden og fungerer som emulgeringsmiddel. Den kan også redusere tørr hud og gir varig komfort.

Glycerin

Utvinnes av av vegetabilske oljer. Glyserin har en fuktighetbevarende effekt. Det trenger lett inn i hudens øverste lag og gjør huden myk og smidig.

Argania Spinosa Argan oil

Oljen kommer fra Argan treet, som vokser i sørvest Marokko og er utrydningstruet og vernet av UNESCO. Argania Spinosa Kernal Oil inneholder dobbelt så mye vitamin E som olivenolje og er rik på antioksidanter. Disse hjelper å nøytralisere frie radikaler, hindre at huden tørker ut og bidrar til å holde sin fleksibilitet ved å jevne og bløtgjøre huden. Oljen bremser aldringsprosessen, tap av elastisitet og forebygger rynker.

Argania Spinosa Kernel Oil inneholder opptil 80% umettede fettsyrer, hovedsakelig Oljesyre (45%) og linolsyre (35%) som kompenserer underskuddet på de essensielle umettede fettsyrene som fører til for tidlig aldring av huden. Den inneholder åtte essensielle fettsyrer inkludert 6 Omega, som ikke kroppen selv klarer å produsere. Argan Oil inneholder også saponiner, som mykgjør huden og reduserer akne, eksem og strekkmerker.

Quercetin

Bidrar til å bekjempe frie radikaler molekyler, som kan skade cellene. Quercetin hemmer også frigjøring av histamin, som kan føre til allergi.

Beta -1,3/1,6-Glucan

Betaglucan stimulerer hudcellevekst og bremser aldringstegn. Fremstillingsmetoden er patentert, og det er bare Aurela ansiktskremer som har dette virkestoffet i denne formen.

Sodium Hyaluronate

Minimerer rynker, reduserer flass, tørr og skadet hud ved å gi huden fuktigheten den trenger.

Cetearyl Alcohol

Cetearyl Alkohol er en blanding av Cetyl og Stearyl Alkohol, som er fettalkoholer som forekommer naturlig i små mengder i planter og dyr. Den har en mykgjørende effekt på huden.

Microcrystalline Cellulose & Cellulose Gum

Er en naturlig substans, som har vist seg å være stabil, trygg og fysiologisk inert. Mikrokrystallinsk Cellulose er i utgangspunktet cellulose og er avledet av høykvalitets tremasse.

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Har stabiliserende egenskaper. Den gir effektiv ytelse over et bredt pH-område, med størst effektivitet ved pH 5,0. Dette, sammen med bred kompatibilitet gjør polymer ideell for bruk i hår og hudpleiekremer.

Tocopherol

Vitamin E er en fellesbetegnelse for tokoferoler og tocotrienols. Vitamin E er en fettløselig antioksidant som stopper produksjonen av reaktive oksygenarter som dannes når fett gjennomgår oksidasjon. Heler, mykner, stabiliserer og beskytter.

Xanthan Gum

Den brukes i et bredt utvalg av kosmetikk og personlig pleie produkter, inkludert makeup, hudpleieprodukter og tannkrem. Xanthan Gum forbedrer hudens struktur, føles behagelig på huden og aktiverer hudcellene.

Phenoxyethanol

Er en organisk kjemisk forbindelse. Den er en bakteriedrepende og ofte brukt i stedet for natrium azider i biologiske buffere. Phenoxyethanol er mindre giftig og ikke-reaktive med kobber og bly.

Benzoic Acid

Er en fargeløs krystallinsk karboksylsyre. Navnet stammer fra tyggegummi Benzoin, som var i lang tid den eneste kilden for benzosyre. Denne svake syren brukes som konserveringsmiddel i naturlig mat.

Dehydroacetic Acid

Brukes som soppdreper og er bakteriedrepende. Bruk av konserveringsmidler i kosmetikk og personlig pleie-produkter er nødvendig for å hindre at produktet tar skade av mikroorganismer og for å beskytte produktet mot utilsiktet kontaminering av forbrukeren under bruk.

Citric Acid

Kommer fra sitrusfrukt og opprettholder riktig pH balanse i produktene.

Hamamelis Virginiana (With Hazel) (Leaf Water)

Kommer fra planteblader. Lindrer og helbreder.