Ingredienser Aurela FACE

Aurela FACE er basert på naturlige råvarer som er skånsomme mot huden og miljøvennlige. 

Aurela FACE er et innovativt og konsentrert produkt med effektive virkestoffer som demper rynker, det er klinisk bevist.

Ingredienser i Aurela Face:

  • Glycerin
  • Capric/caprylic triglyceride
  • Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters & Glyceryl Stearate & Ceteraryl Alcohol & Sodium Stearoyl lactylate
  • Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
  • Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil
  • Canola Oil
  • Hydrolyzed Rice Bran Protein & Soya (Soybean) Protein & Oxido Reductases
  • Cetearyl Alcohol
  • Microcrystalline Cellulose & Cellulose Gum
  • Tocopherol
  • Xanthan Gum
  • Phenoxyethanol
  • Benzoic Acid
  • Dehydroacetic Acid
  • Parfum

Glycerin

Utvinnes av av vegetabilske oljer og trenger lett inn i hudens øverste lag. Glyserin har en fuktighetbevarende effekt og gjør huden myk og smidig.

Caprylic/Capric Triglyceride

En blanding av kaprin og kaprylsyrer. Kommer fra kokosolje som heler, mykner og virker beroligende på huden. Kokosolje er raskt absorberende og etterlater ingen synlige rester på huden, samtidig som den gir huden en sunn glans og beskytter mot skader. Den hjelper å holde bindevevet sterkt og smidig slik at huden ikke rynker seg.

Laurinsyren i oljen kombinert med dens antioksidanter og e-vitaminer støtter hudens egne mekanismer i bekjempelsen av utslett og andre hudplager. Kokosolje har lang holdbarhet.

Candelilla/Jojoba/Rice Bran Polyglyceryl-3 Esters & Glyceryl Stearate & Ceteraryl Alcohol & Sodium Stearoyl lactylate

En naturlig, PEG-fri (Polyetylenglycol) emulgator som fører til mykhet i huden. Basert på en patentert sammenslutning av hydrofilisert vegetabilsk voks, øker den nye ingrediensen, Emulium Kappa, fuktigheten og gir huden langvarig komfort. Emulium Kappa består av tre elementer som jobber sammen for å garantere tekstur, emulgering og stabilitet.

INCI navn: Candelilla / Jojoba / Rice Bran Polyglycerol-3 estere og glyceryl talkum og cetearyl alkohol og natrium Stearoyl lactylate.

Butyrospermum Parkii (Shea Butter)

Naturlig fett hentet fra frøene til det afrikanske Sheatreet. Sheasmør er brukt som medisinske salver, og har blitt hevdet å ha anti-inflammatoriske egenskaper. Fuktighetsgivende og virker avslappende på huden.

Sheasmør er effektiv for følgende forhold: arr, eksem, brannsår, utslett, tørr hud, mørke flekker,, sprukne leppr, strekkmerker, rynker, og for å minske irritasjon av psoriasis.

Simmondsia Chinensis Jojoba Seed Oil

Jojoba Olje er en flytende voks som produseres i frøene til jojobaplanten som vokser i sørlige Arizona, California og nordvestlige Mexico. Jojoba Olje har mykgjørende og helbredende egenskaper, samt evnen til å minimere linjer og rynker. Tester viser at bruk av Jojoba olje kan øke hudens smidighet med 45 %. Den hjelper til med å fornye huden og hindrer uttørking og vanntap i huden.

Mer om jojoba (ekstern lenke)

Canola Oil

Laget av fraksjonert rapsolje. Dokumentert beroligende egenskaper og reduserer oksidativt stress på huden.
Rapsolje fremmer god helse på grunn av sitt svært lave nivå av mettet fett, sitt høye enumettede fettinnhold, og gunstig omega-3 fettsyre.

Hydrolyzed Rice Bran Protein, Glycine Soja (Soya Bean) Protein, Oxido Reductases (Plant Origin/Biotech)

  • Reduserer mørke ringer og poser rundt øynene.
  • forbedrer mikrosirkulasjonen
  • styrker native kollagen og elastin matrise
  • reduserer frie radikaler og hindrer synlige tegn på tidlig aldring.
  • styrker bindevevet og kan hindre UV-skader i huden.

Den er hovedsakelig rettet mot moden hud som faktisk viser synlige tegn på aldring.

Cetearyl Alcohol

Cetearyl Alkohol er en blanding av Cetyl og Stearyl Alkohol, som er fettalkoholer som forekommer naturlig i små mengder i planter og dyr. Den har en mykgjørende effekt på huden.

Microcrystalline Cellulose & Cellulose Gum

Er en naturlig substans, som har vist seg å være stabil, trygg og fysiologisk inert. Mikrokrystallinsk Cellulose er i utgangspunktet cellulose og er avledet av høykvalitets tremasse.

Tocopherol

Vitamin E er en fellesbetegnelse for tokoferoler og tocotrienols. Vitamin E er et fettløselig antioksidant som stopper produksjonen av reaktive oksygenarter som dannes når fett gjennomgår oksidasjon. Heler, mykner, stabiliserer og beskytter.

Xanthan Gum

Den brukes i et bredt utvalg av kosmetikk og personlig pleie produkter, inkludert makeup, hudpleieprodukter og tannkrem. Xanthan Gum forbedrer hudens struktur, føles behagelig på huden og aktiverer hudcellene.

Phenoxyethanol

Er en organisk kjemisk forbindelse. Den er  bakteriedrepende og ofte brukt i stedet for natrium azider i biologiske buffere. Phenoxyethanol er mindre giftig og ikke-reaktive med kobber og bly.

Benzoic Acid

Er en fargeløs krystallinsk karboksylsyre. Navnet stammer fra tyggegummi Benzoin, som var i lang tid den eneste kilden for benzosyre. Denne svake syren brukes som konserveringsmiddel i naturlig mat.

Dehydroacetic Acid

Brukes som soppdreper og er bakteriedrepende. Bruk av konserveringsmidler i kosmetikk og personlig pleie-produkter er nødvendig for å hindre at  produktet tar skade av mikroorganismer og for å beskytte produktet mot utilsiktet kontaminering av forbrukeren under bruk.

Natural Parfum

Naturlig parfyme fra granateple og mandarin.

REGU-AGE®

REGU-AGE® består av oppspaltet protein (peptider) fra riskli, soyaprotein og enzymer
REGU-AGE® er hovedsakelig beregnet på moden hud som begynner å vise tegn på aldring og finnes ofte i anti-aging kremer og geleer.
REGU-AGE® kan normalisere huden under og rundt øyene.

REGU-AGE® har følgende funksjoner:

  • Forbedrer blod- og mikrosirkulasjonen
  • Reduserer nedbrytingen av kollagen og elastin
  • Styrker bindevevet
  • Reduserer forekomsten av frie radikaler
  • Reduserer betennelser og hindrer UV-skader