Ingredienser Aurela SERUM

Aurela SERUM er basert på naturlige råvarer som er skånsomme mot huden og miljøvennlige.

Aurela Serum er et innovativt og konsentrert produkt med effektive virkestoffer som demper rynker, det er klinisk bevist.

Ingredienser i Aurela Serum:

  • Actinidia Chinesis (Kiwi) Fruit Water
  • Caprylic/Capric Triglyceride
  • Octyldodecyl Myristate
  • Glycerin
  • Simmondsia Chinensis Jojoba Seed Oil
  • Water & Glycerin & Vigna Aconitifolia Seed Extract & Sodium Citrate
  • Butyrospermum Parkii (Shea Butter)
  • Sodium Ascorbyl Phosphate
  • Hyaluronic  Acid
  • Beta -1,3/1,6 - Glucan
  • Cetearyl Alcohol
  • Microcrystalline Cellulose & Cellulose Gum
  • Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer
  • Tocopherol
  • Xanthan Gum
  • Phenoxyethanol
  • Benzoic Acid
  • Dehydroacetic Acid
  • Sodium Hydroxide
  • Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil
  • Rosmarinus Officinalis Leaf Extract
  • Natural Parfum

Actinidia Chinesis (Kiwi) Fruit Water

100% naturlig plantevann som tilfører huden essensielle næringsstoffer. Det er plantevann i sin reneste form (uten konserveringsmiddel), utviklet fra Gattefosse. Kiwi er en god kilde til vitamin E, en antioksidant som gjør underverker for huden og forbedrer hudens glød. Den motvirker hudens aldring ved å bekjempe frie radikaler. Vitamin E beskytter også cellemembranene og gir en hjelpende hånd til næringsstoffene som bekjemper UV-skader.

Caprylic/Capric Triglyceride

En blanding av kaprin og kaprylsyrer. Kommer fra kokosolje som heler, mykner og virker beroligende på huden. Kokosolje er raskt absorberende og etterlater ingen synlige rester på huden, samtidig som den gir huden en sunn glans og beskytter mot skader. Den hjelper å holde bindevevet sterkt og smidig slik at huden ikke rynker seg. Laurinsyren i oljen kombinert med dens antioksidanter og e-vitaminer støtter hudens egne mekanismer i bekjempelsen av utslett og andre hudplager. Kokosolje har lang holdbarhet.

Octyldodecyl Myristate

Fettalkohol som utvinnes av vegetabilske oljer. Nærende for huden og fungerer som emulgeringsmiddel.

Glycerin

Utvinnes av vegetabilske oljer. Glyserin har en fuktighetbevarende effekt. Det trenger lett inn i hudens øverste lag og gjør huden myk og smidig.

Simmondsia Chinensis Jojoba Seed Oil

Jojoba Olje er en flytende voks som produseres i frøene til jojobaplanten som vokser i sørlige Arizona, California og nordvestlige Mexico. Jojoba Olje har mykgjørende og helbredende egenskaper, samt evnen til å minimere linjer og rynker. Tester viser at bruk av Jojoba olje kan øke hudens smidighet med 45 %. Den hjelper til med å fornye huden og hindrer uttørking og vanntap i huden.

Mer om Jojoba

Water & Glycerin & Vigna Aconitifolia Seed Extract & Sodium Citrate. Vit-A-Like™ 

Vit-A-Like™ er et ekstrakt fra frø (Vigna aconitifolia) og vitamin A («plantenes retinol»)

Vit-A-like™  har følgende funksjoner:

  • Bidrar til cellefornyelse og kollagenproduksjon
  • Motvirker rynker og gir huden vitalitet og glød
  • Fører til en jevnere, mykere og mer strålende hud
  • Sammenlignbar med Vitamin A`s virkningsmekanisme
  • Fører til stimulering av cellefornyelse, kollagensyntese og anti-rynke.
  • Bekjemper virkningene av aldring både på epidermis og dermis.

Butyrospermum Parkii (Shea Butter)

Naturlig fett hentet fra frøene til det afrikanske Sheatreet. Sheasmør er brukt som medisinske salver og har hevdet å ha anti-inflammatorisk egenskaper.
Sheasmør er effektiv for følgende forhold: arr, eksem, brannsår, utslett, tørr hud, mørke flekker, hud misfarging, sprukne lepper, strekkmerker, rynker og for å minske irritasjon av psoriasis. Fuktighetsgivende og virker avslappende på huden.

Hyaluronic Acid

Hyaluronsyre gir huden glød og jevner den ut. Minimerer rynker, reduserer flass, tørr og skadet hud ved å gi huden fuktigheten den trenger.

Beta -1,3/1,6-Glucan

Betaglucan stimulerer hudcellevekst og bremser aldringstegn.

Cetearyl Alcohol

Cetearyl Alkohol er en blanding av Cetyl og Stearyl Alkohol, som er fettalkoholer som forekommer naturlig i små mengder i planter og dyr. Den har en mykgjørende effekt på huden.

Microcrystalline Cellulose & Cellulose Gum

Er en naturlig substans, som har vist seg å være stabil, trygg og fysiologisk inert. Mikrokrystallinsk Cellulose er i utgangspunktet cellulose og er avledet av høykvalitets tremasse.

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer

Har stabiliserende egenskaper. Den gir effektiv ytelse over et bredt pH-område, med størst effektivitet ved pH 5,0. Dette, sammen med bred kompatibilitet gjør polymer ideell for bruk i hår og hudpleiekremer.

Tocopherol

Vitamin E er en fellesbetegnelse for tokoferoler og tocotrienols. Vitamin E er en fettløselig antioksidant som stopper produksjonen av reaktive oksygenarter som dannes når fett gjennomgår oksidasjon. Heler, mykner, stabiliserer og beskytter.

Xanthan Gum

Den brukes i et bredt utvalg av kosmetikk og personlig pleie produkter, inkludert makeup, hudpleieprodukter og tannkrem. Xanthan Gum forbedrer hudens struktur, føles behagelig på huden og aktiverer hudcellene.

Phenoxyethanol

Er en organisk kjemisk forbindelse. Den er bakteriedrepende og ofte brukt i stedet for natrium azider i biologiske buffere. Phenoxyethanol er mindre giftig og ikke-reaktive med kobber og bly.

Benzoic Acid

Er en fargeløs krystallinsk karboksylsyre. Navnet stammer fra tyggegummi Benzoin, som var i lang tid den eneste kilden for benzosyre. Denne svake syren brukes som konserveringsmiddel i naturlig mat.

Dehydroacetic Acid

Brukes som soppdreper og er bakteriedrepende. Bruk av konserveringsmidler i kosmetikk og personlig pleie-produkter er nødvendig for å hindre at produktet tar skade av mikroorganismer og for å beskytte produktet mot utilsiktet kontaminering av forbrukeren under bruk.

Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil

Inneholder store mengder vitamin E, mykner og beskytter.

Rosmarinus Officinalis Leaf Extract

Stimulerer, renser og fornyer

Natural Parfum

Naturlig parfyme