Aurela støtter Zulufadder

Vi er stolte over å ta del i et prosjekt som bidrar til at så mange barn i Sør-Afrika får et bedre liv.

Zulufadder er en organisasjon som ble opprettet av Mari Maurstad i 2005. Det er en fadderorganisasjon som holder til i et lite område som heter Eshowe, midt i Sør-Afrika. Zulufadder bidrar til at barn fra fattige familier får en utdannelse.

Selskapet bak Aurela, Nordic Dermaceuticals, støtter Zulufadder fordi vi ønsker å gi barn muligheten til å skape en fremtid basert på egne ønsker. Zulufadder jobber med nettopp dette. De sørger for at barna får utdanning, gir et løft til skolene og skaper flere arbeidsplasser i samfunnet. I tillegg hjelper de barna frem og setter i gang prosjekter slik at flest mulig kan bli selvforsynt. Målet er at befolkningen skal lære hvordan man kan skape en bedre fremtid for seg selv og sine.

Et bedre liv

Vi er stolte over å ta del i et prosjekt som bidrar til at så mange barn i Sør-Afrika får et bedre liv. Det er viktig for oss å være med på å sørge for at de som har det vanskelig får en enklere hverdag. Ved å støtte Zulufadder ved vi med sikkerhet at hver eneste krone kommer fram og hjelper dem som trenger det aller mest.

Maris historie

Etter et besøk i Afrika bestemte Mari seg for å starte Zulufadder. Det var viktig for henne at alle penger som kom inn fra faddere skulle gå rett til formålet – nemlig å hjelpe barna og deres familier. Sammen med 20 lokalt ansatte som engasjerer seg for noen måneder av gangen, får de utrettet mye.

– Min hovedoppgave er ikke bare å hjelpe fattige folk til å overleve, men også å bidra til at de etterhvert skal kunne klare seg selv uten hjelp utenfra, sier Mari.

Hun hjelper folk med å hjelpe seg selv og unngår dermed å gå i den klassiske fellen hvor bistandsprosjekter blir evigvarende og mottakerne aldri blir uavhengige.

– Zulufadder betaler skoleavgift og skoleuniformer slik at barna kommer seg inn på gode skoler, men enda viktigere: vi gir barna verdighet, håp og kjærlighet, forklarer hun.

– Vi ønsker bare èn ting: Å dele våre goder og kunnskaper, slik at alle kan bli lykkelige.

Ønsker du å bli fadder?

Pengene går til skoleuniform, skoleregistrering og mat som blir delt ut til barnet og deres familie èn gang i måneden. Zulufadder følger opp barna og oppdaterer jevnlig forholdene på skolene og i hjemmene. Gå inn på http://www.zulufadder.no/ for å lære mer om organisasjonen og arbeidet de gjør.

Kilde: http://www.zulufadder.no/